Søk
    Totalt
    Vis handlekurv
    Salonger nær deg
    Varenummer:
    80600

    MÅ JOJOBA OIL 30ML

    ma jojoba oil 30ml
    Enhet:
    30ML
    Lager:
    Få igjen
    Pris NOK:
    145,-
     
    Legg i handlekurv
    Send forespørsel
    Send forespørsel
    BESKRIVELSE:

    Den gyldengule oljen er framstillt gjennom varsom kaldpressing av frøene fra Jojobabusken.

    Oljen er meget holdbar, konserveringsmidler er ikke nødvendig. Den unike sammensetningen av fettsyrer gjør at oljen trekker raskt inn i huden. Jojobaoljen binder hudens fuktighet, øker hudens beskyttelsesbarriere og gjør den fløyelsmyk.
    Vannfast håndkrem: Beskytter dine hender i flere timer mot vannets uttørkende effekt.
    Ansiktsolje for alle hudtyper: Oljen brukes alene eller under noen av kremene i vårt sortiment. Oljen er tynn i konsistensen og trekker raskt inn i huden.
    Tørr hud: Har du mye tørr hud kan du oppleve at huden "drikker" det den trenger av oljen. Det er viktig å gi huden så mye som den vil ha. Huden gis mulighet til å bygge seg opp igjen og kan lettere binde fukt. Oljen blir meget drøy når huden har kommet i balanse. Jojobaolje forbedrer hudens barriere og motstandskraft. Ved sår hud benyttes Aloe Vera Barbadensis for olje kan hindre huden i å bygge en skorpe.
    Makeupremover: Jojobaolje på en fuktet bomullspad tar lett bort all makeup, selv vannfast maskara.
    Problemhud: Forsøk i USA har vist at jojobaolje virker balanserende på alle hudtyper.
    Babypleie: Den er tynnere en Baby Oil. Ta gjerne noen dråper i badevannet. 
    Såre brystvorter: Ved amming anbefales Jojobaolje. Ettersom den er smakløs og helt ufarlig å fortære (til forskjell fra produkter som inneholder mineralolje), trenger den ikke vaskes bort før amming.
    Tørt hår og tørr hodebunn: Masser inn oljen og la den virke som en innpakning ca 10-15 minutter før håret vaskes med passende Hair & Body Shampoo.
    Barbering:
    Bruk oljen etter barbering. Jojobaolje er det perfekte produktet for hele familiens hudpleie.

    Ingr.: Simmondsia Chinensis Seed Oil (Jojobaolje kaldpresset).

    Har du spørsmål om produktet?